Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon brengt spraakherkenning middels Alexa naar Heos-producten

Geschreven door
Geplaatst op17 oktober 2016, 11:24 CategorieLuidsprekers

Denon kondigt deze week officieel aan te gaan samenwerken met Amazon om de handsfree spraakdienst Amazon Alexa te integreren. Als alles volgens planning verloopt zullen Denon en Amazon het HEOS draadloze multiroom-geluidsplatform in kwartaal 1 van 2017 geschikt maken voor spraakherkenning.

Heos krijgt Alexa-integratie

Voor HEOS-gebruikers houdt dat in dat zij hun HEOS-producten door middel van de Alexa-spraakdienst met hun eigen stem kunnen bedienen in plaats van met de HEOS-app op een iOS-, Android- of Amazon Fire-apparaat. Gebruikers kunnen vragen om muziek af te spelen, vragen te beantwoorden, nieuws en lokale informatie te ontvangen, slimme huishoudelijke apparaten aan te sturen, enzovoorts.  De nieuwe muziekfunctionaliteit zal naar verwachting vanaf kwartaal 1 van 2017 beschikbaar zijn voor alle HEOS-geschikte apparatuur.

De complete line-up

Op dit moment bestaat de Heos line-up van Denon onder meer uit de Heos 1 compacte speaker, de Heos 3 speaker, de Heos 5 speaker, de Heos 7 speaker, de Heos HomeCinema soundbar met subwoofer, de Heos Drive multi-zone versterker, de Heos Link en de Heos Amp waarmee ook een passief luidsprekersysteem met de mutliroomspeakers verbonden kan worden.

Lees meer over wat Heos precies is en hoe het werkt.


€ 499,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 529,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.