Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon AVR-X6300H en AVR-X4300H te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op3 oktober 2016, 17:11 CategorieReceivers

Eind augustus heeft Denon twee nieuwe receivers voor de Nederlandse markt aangekondigd, uitgerust met een aantal opvallende en handige features. Het topmodel is de AVR-X6300H, voorzien van maar liefst 11 versterkte kanalen. Een stapje lager zien we de AVR-X4300H terug, die net als zijn grotere broer voorzien is van ondersteuning voor Heos. Beide receivers liggen inmiddels in de Nederlandse winkels.

Denon en Heos

Heos is inmiddels een bekend begrip in het land van streaming. Denon heeft het merk alweer een paar jaar terug op de markt gebracht, in de vorm van een assortiment met luidsprekers, adapters en kleine adapters voor bestaande systemen. Een av-receiver met Heos bestond nog niet maar daar komt met de AVR-X6300H en AVR-X4300H verandering in. Beiden kunnen aan een netwerk met Heos-producten toegevoegd worden, maar beschikken natuurlijk ook over vele andere streamingmogelijkheden.

Denon-AVR-X4300H

AVR-X6300H met Dolby Atmos

Mocht je jouw thuisbioscoop willen gaan inrichten met Dolby Atmos dan is de AVR-X6300H de perfecte oplossing. Deze receiver is namelijk voorzien van 11 versterkte kanalen. Dit betekent dat je een 7.1.4-systeem, perfect voor Dolby Atmos, kunt aansluiten zonder gebruik te maken van een externe versterker. Tot nu toe konden namelijk maar 9 kanalen versterkt worden.

Zowel de AVR-X6300H als de AVR-X4300H beschikt over veel meer nieuwe features, die we allemaal in het artikel over de introductie bespreken. Voor nu is belangrijk dat beide modellen in Nederland te koop zijn. De AVR-X6300H kost 2.499 euro, terwijl de AVR-X4300H 1.599 euro kost.





  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.