Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #69

Geschreven door
Geplaatst op28 oktober 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het derde seizoen van de griezelige, doch realistische serie Black Mirror.

Star Trek: Deep Space Nine

Star Trek is helemaal hot op dit moment. Onlangs draaide de derde film in de nieuwe filmserie nog in de bioscoop, terwijl Netflix ondertussen de oude klassiekers onder het stof vandaan haalt, vanwege een mooie deal die de dienst heeft gesloten. In deze spin-off van Star Trek leidt Commandant Sisko de pluriforme bemanning van Deep Space Nine, een ruimtestation van de Federatie, met een complexe missie. In totaal betreft het hier zeven seizoenen, die een hoop afleveringen herbergen. Genoeg tot aan de volgende Star Trek-film.

Black Mirror (drie seizoenen)

Black Mirror is een futuristische serie over het dagelijkse leven en de manier waarop we met technologie omgaan. Ook zien we in de paar afleveringen die beschikbaar zijn wat het effect van die technologie is. Het spiegelt als het ware ons leven, maar dan net even moderner — en een stuk duisterder. Eerder waren er al twee seizoenen en een kerstspecial beschikbaar, maar nu is er dus ook een compleet nieuw seizoen beschikbaar op de videostreamingdienst. En ook nu krijgen we te maken met griezelig realistische verhalen en situaties.

12 Years a Slave

12 Years a Slave is een drama, dat zich afspeelt in New York in 1841, over een vrije, donkere man. Solomon Northup (gespeeld door Chiwetel Ejiofor), zoals de man heet, is in vrijheid geboren en heeft een gezin en een baan. Maar wordt dan plots ontvoerd en verkocht als een slaaf. Hij wordt uitgebuit, fysiek en mentaal mishandeld en van al z’n mensenrechten ontnomen. Naast onder meer Brad Pitt, zien we ook acteurs als Michael Kenneth Williams en Michael Fassbender voorbijkomen in dit hooggewaardeerde drama (nu een 8,1 op op IMdB).

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.