Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bose SoundTouch Wireless Link voegt WiFi en bluetooth aan elk audiosysteem toe

Geschreven door
Geplaatst op21 oktober 2016, 11:21 CategorieAccessoires

Eerder deze maand kondigde Bose twee nieuwe LifeStyle-systemen en een SoundTouch soundbar aan, vandaag komt het bedrijf met een speciale adapter. De Bose SoundTouch Wireless Link voorziet elk willekeurig audiosysteem van bluetooth en WiFi, en laat het systeem koppelen met andere SoundTouch-apparaten.

De Bose SoundTouch Wireless Link is een klein apparaatje dat met een audiosysteem verbonden kan worden om de connectiviteit uit te breiden. Zo kun je hiermee het systeem ‘slimmer’ maken, wat inhoudt dat je middels de SoundTouch-app voor iOS en Android muziek richting het systeem kunt streamen. Ook maakt het systeem uit van het SoundTouch-netwerk, mocht je SoundTouch-speakers van Bose hebben staan.

bose-soundtouch-wireless-link

Daarnaast worden bluetooth en WiFi aan je audiosysteem toegevoegd zodat je eenvoudig muziek vanaf je smartphone, tablet, computer en lokale netwerk kunt weergeven. De Wireless Link beschikt ook over een aantal fysieke aansluitingen, waaronder optisch digitaal, analoog RCA en een 3.5mm-poort. De benodigde kabels worden meegeleverd. De adapter is inmiddels beschikbaar voor een prijs van 169,95 euro.


€ 169,95

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

€ 169,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.