Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Apple haalt derde generatie Apple TV uit de verkoop

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2016, 11:00 CategorieMediaspelers

Apple heeft officieel veel goedkopere, de derde generatie Apple TV, de mediaspeler van het bedrijf, uit de verkoop gehaald. Op dit moment kun je alleen nog de veel duurdere mediaspeler kopen op de website van de techgigant.

Derde generatie Apple TV niet meer te koop

Apple is gestopt met het verkopen van de derde generatie Apple TV. Het apparaat is momenteel niet meer verkrijgbaar via de website van de techgigant. Ook zullen de oude linkjes naar die pagina je voortaan omleiden naar het nieuwe model van de populaire mediaspeler. Dat apparaat werd eerder dit jaar gelanceerd en is een stuk duurder dan zijn voorganger. Sterker nog: toen de vierde generatie werd aangekondigd, zakte de prijs van het derde model. Apple heeft geen statement over het staken van de verkoop naar buiten gebracht.

De derde generatie Apple TV werd in 2012 uitgebracht. De mediaspeler voegde toen ondersteuning toe voor 1080p-content en werd voorzien van een snellere processor. Maar verder waren er weinig verschillen met het model dat in 2010 werd gelanceerd. Nu de derde mediaspeler van Apple niet meer verkrijgbaar is, betekent dat meteen dat er ook geen goedkoper alternatief is voor de dure speler, waarmee je content van iTunes en AirPlay op je tv kunt afspelen. Het vierde model gaat weg voor een verkoopprijs van 179 tot en met 229 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.