Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Amazon verlaagt prijs Fire TV en toont nieuwe interface

Geschreven door
Geplaatst op21 oktober 2016, 11:11 CategorieMediaspelers

Amazon heeft deze een aantal interessante aankondigingen gedaan. Het Amerikaanse bedrijf verlaagt de prijs van de Fire TV met 10 dollar, komt met een nieuwe Fire TV Stick en heeft een preview van de nieuwe tv interface getoond die naar alle apparaten komt.

In september kondigde Amazon al een nieuwe Fire TV Stick met ondersteuning voor spraakassistent Alexa aan en sinds deze week kan de stick via de website van Amazon gekocht worden voor 40 dollar. De stick biedt toegang tot meer dan 7000 apps, beschikt ove reen quadcore-processor en komt met een afstandsbediening die beschikt over een microfoon zodat alles met de spraakassistent Alexa bediend kan worden. Daarnaast is de prijs van de 4K Fire TV verlaagd met 10 dollar, tot een prijs van 90 dollar.

amazon-fire-tv-stick

Amazon heeft ook de eerste screenshots van de nieuwe interface voor de Fire TV getoond. Deze interface komt naar de nieuwste generatie Fire TV Sticks en Fire TV mediaboxen. In de nieuwe interface staat de voorop en worden tv shows met een grote banner uitgelicht, eigenijk zoals we kennen van Netflix. Het doel van de nieuwe interface is kijkers verleiden om nog meer content te bekijken. Later dit jaar met de nieuwste software via een firmware-update beschikbaar komen.

 

  • Delen:

Reacties

  1. frans
    22 oktober, 2016 om 11:57

    Heb je er wat aan in europa

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.