Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Yamaha YSP-2700 soundbar te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2016, 8:30 CategorieLuidsprekers

Yamaha is begonnen met de verkoop van de nieuwe YSP-2700. Deze in juli gepresenteerde speaker moet de audiokwaliteit van elke flatscreen tv verbeteren, biedt de mogelijkheid audio in virtueel surround weer te geven en komt daarnaast met ondersteuning voor de nieuwste standaarden.

Yamaha YSP-2700 te koop in Nederland

De Yamaha YSP-2700 is een 7.1-kanaals soundbar met ondersteuning voor de hoge Ultra HD-resolutie en diverse mogelijkheden om je muziek te streamen. De Yamaha Digital Sound Projector-technologie met 16 individuele drivers, elk aangestuurd door een 2 Watt-versterker, moet middels weerkaatsingen in de ruimte voor een virtueel surround-effect zorgen.

Ook MusicCast is aanwezig waardoor je eenvoudig audio naar andere MusicCast-compatibele producten kunt streamen en audio vanaf een mobiel apparaat of een streamingdienst via de soundbar weer kunt geven. De YSP-2700 kan via WiFi, AirPlay en Spotify Connect met verschillende apparaten verbonden worden, en daarnaast is Bluetooth aanwezig voor het streamen van audio.

Yamaha-YSP-2700-1

De nieuwste soundbar van Yamaha komt met drie hdmi-inputs en één hdmi-output, en daarnaast worden onder meer Dolby Digital 5.1, Dolby TrueHD en DTS-Master Audio worden ondersteund.

Prijs en beschikbaarheid

De Yamaha YSP-2700 ligt inmiddels in de Nederlandse winkels voor iets minder dan 1.000 euro.


€ 899,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 899,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 899,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.