Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Tweede generatie Amazon Fire TV Stick opgedoken bij de FCC

Geschreven door
Geplaatst op15 september 2016, 9:36 CategorieMediaspelers

Amazon werkt waarschijnlijk aan een tweede iteratie van de Amazon Fire TV Stick, aangezien dat apparaatje is opgedoken bij de FCC. De FCC is de Amerikaanse communicatiewaakhond, die alle apparaten met betrekking tot communicatie bekijkt voordat ze gelanceerd mogen worden.

Tweede generatie Amazon Fire TV Stick op komst

Het is alweer twee jaar geleden sinds de lancering van de Amazon Fire TV Stick en een jaar sinds de lancering van dezelfde Stick, maar dan met een speciale afstandsbediening. Nu lijkt het erop dat Amazon aan een tweede generatie van het apparaat werkt, met tenminste één nieuwe (verbeterde) feature: ondersteuning voor 802.11ac wifi. Dat blijkt uit een entry bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond, die alle apparaten met betrekking tot communicatie bekijkt voordat ze gelanceerd mogen worden in de VS.

Het apparaatje wordt omschreven als een HDMI Digital Media Receiver, die is voorzien van zowel wifi als bluetooth 4.1. Het is getest met een hdmi-kabel, bluetooth-controller en bluetooth-oordoppen, en nog een aantal andere accessoires. Wat de nieuwe Amazon Fire TV Stick verder te bieden heeft, is helaas niet duidelijk. Mogelijk krijgt het een verbeterde processor en meer werkgeheugen, maar dat is momenteel nog gokken. Wanneer Amazon dit apparaat zal aankondigen, is helaas nog bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.