Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel lanceert BAMSTER PRO bluetooth-speaker

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2016, 14:08 CategorieLuidsprekers

Teufel lanceert de BAMSTER PRO, een draagbare bluetooth-speaker verpakt in een aluminium body en gewapend met de nieuwe Dynamore-techniek.

Teufel BAMSTER PRO

De BAMSTER PRO is de eerste bluetoothspeaker die is uitgerust met Dynamore, een door Teufel ontwikkelde techniek die voor een zeer breed stereogeluid uit een compacte speaker moet zorgen. Deze technologie past de signalen in het linker- en rechterkanaal zo aan dat het waargenomen stereobeeld zo’n twee meter breder wordt. De Dynamore-functie is naar wens in en uit te schakelen op het overzichtelijke bedieningspaneel van de speaker.

Dankzij bluetooth is het mogelijk om audio vanaf je smartphone of tablet richting te speaker te streamen. Van Netflix, Spotify, YouTube tot en met Tidal, Soundcloud en Apple Music, bluetooth 4.0 zorgt voor een stabiele en draadloze verbinding die weinig batterij verbruikt. Connecten met een smartphone is simpel met de ingebouwde NFC-functie. Houd een smartphone tegen de speaker aan en hij connect automatisch na een korte bevestiging. De BAMSTER PRO slaat zes profielen op in het geheugen. Is er een telefoon verbonden met de speaker, dan er door middel van de geïntegreerde microfoon gebeld worden via de speaker. De muziek stopt automatisch bij een inkomend gesprek en gaat weer verder als het gesprek afgelopen is. Het handsfree bellen werkt met iedere telefoon: iOS, Android of Windows.

Teufel-bamster-pro-1

De interne accu van de speaker wordt opgeladen door de BAMSTER PRO op het meegeleverde oplaadstation te klikken. Zodat je met een volle batterij er weer tien uur draadloos tegenaan kan. De Pro-versie is voorzien van een gezandstraalde aluminium behuizing die tegen een flink stootje kan. De behuizing vermindert bovendien ook vibraties die schadelijk voor het geluid zijn.

Met een bijgeleverde 3,5-mm jackkabel, koppel je de speaker ook zonder bluetooth aan bijvoorbeeld een laptop of een LP-speler. De nieuw ontworpen LED-ring toont het volume en de stand van de accu. Een nummer doorspoelen of op pauze zetten, kan met de toetsen in de cirkel.

Prijs en beschikbaarheid

De Teufel BAMSTER PRO wordt geleverd met een bijpassende lader en is verkrijgbaar in het zilver of zwart. De speaker is voor 229,99 euro te koop via de website van Teufel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.