Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel introduceert MOVE PRO koptelefoon

Geschreven door
Geplaatst op19 september 2016, 16:29 CategorieAccessoires

Teufel presenteert met de MOVE PRO zijn nieuwste in-ear koptelefoon. Deze hoofdtelefoon biedt volgens de Duitse fabrikant een hoogwaardig hifi-geluid, een geïntegreerde handsfree-functie en een optimale pasvorm.

Teufel MOVE PRO

In dit nieuwe lichtgewichtmodel van Teufel is een Neodym-HD-drive verwerkt, waardoor audio wordt opgebouwd op een natuurlijk en gebalanceerd klinkende geluidsfundering. De behuizing van aluminium en een kabel met een stoffen beschermlaag moeten daarnaast zorgen voor een stijlvolle look en een lange levensduur. De membranen van de MOVE PRO moeten ervoor zorgen dat de kleinste details in het geluid worden onderscheiden en de frequenties elkaar niet in de weg zitten, maar elkaar versterken.

Bij een in-ear koptelefoon zitten de oortjes niet alleen comfortabel in het oor, het heeft ook een positieve werking op het geluid. Als de oordopjes de gehoorgang goed afsluiten, bereikt het geluid zijn volle potentie. De MOVE PRO wordt geleverd met drie paar oordoppen van verschillende grootte. Voor extra gemak zorgt het anti-druksysteem ervoor dat overtollige lucht naar buiten wordt geleid. Op die manier is er geen druk op het trommelvlies en wordt de luisterervaring verbeterd.

Teufel-move-pro-1

De nieuw ontworpen snoer gemaakt van hoogwaardige kunststof. Deze is robuust, knikbestending en ontworpen voor intensief gebruik. Een extra voordeel is de geïntegreerde afstandsbediening, waarmee het mogelijk is om muziek te starten en pauzeren, een nummer door te spoelen of handsfree te bellen. Zo kunnen telefoons in de broekzak blijven zitten en is een gesprek op te nemen met één klik op de knop. Dit werkt op alle smartphones met iOS, Android en Windows Phone.

Prijs en beschikbaarheid

De Teufel MOVE PRO wordt geleverd met drie paar oordopjes, een kledingklem voor de afstandsbediening en wordt geleverd met een compact beschermhoesje om de kabel en de oordopjes netjes en veilig mee te nemen. De nieuwe in-ear koptelefoon is verkrijgbaar via Teufel.nl voor een prijs van 119,95 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.