Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony presenteert tweetal nieuwe partyspeakers

Geschreven door
Geplaatst op2 september 2016, 15:25 CategorieLuidsprekers

Sony is met een tweetal nieuwe speakers op de markt gekomen die ideaal te gebruiken zijn bij het geven van een feestje. Het gaat om twee nieuwe partyspeakers die je feestje niet alleen van goed geluid voorzien, maar die ook nog eens voor verlichting zorgen. Met de GTK-XB5 en de MHC-V77DW hoef je overigens nooit meer te klagen over te weinig bas. Op beide apparaten zit een knop waarmee er meer bas uit de speakers komt.

Sony presenteert de GTK-XB5

De eerste nieuwe partyspeaker die door Sony is gepresenteerd, is de GTK-XB5. Het apparaat is door middel van Bluetooth en NFC draadloos te gebruiken en wordt vooral aangeprezen vanwege zijn pittige basgeluid. Daarbij komt er uit de speaker niet alleen geluid, maar zorgt hij ook nog eens voor verlichting. De rand om de speakers is tenslotte voorzien van verlichting die reageert op de muziek. Ook kun je gebruikmaken van de applicatie SongPal. In dat geval kun je onder andere zelf bepalen hoe de verlichting gebruikt wordt. De speaker komt overigens in vier verschillende kleuren op de markt: groen, blauw, rood en zwart. Mochten liefhebbers graag twee speakers aanschaffen, dan is dat ook geen probleem. Sony heeft een Speaker Pairing-functie toegevoegd aan de speakers waardoor het eenvoudig is om stereo-geluid te krijgen. De prijs van de speaker bedraagt 250 euro en komt in oktober op de markt.

Sony GTK-XB5

Sony lanceert ook MHC-V77DW

Voor de liefhebbers die een feestje toch graag nog wat groter aanpakken, heeft Sony ook de MHC-V77DW gepresenteerd. Ook dat apparaat is voorzien van een krachtige bas en wordt gezien als een all-in-one oplossing. De partyspeaker is voorzien van onder andere Wi-Fi en voorziet de kamer direct van de nodige verlichting. In tegenstelling tot de hierboven genoemde speaker, beschikt de V77 over gekleurde verlichting die de vloer tot het plafond verlicht. Het apparaat is ook makkelijk van plek te verhuizen, omdat Sony ervoor gekozen heeft om wieltjes en een handgreep te laten monteren. Mocht je overigens liever geen gebruikmaken van Wi-Fi om de speaker aan te sturen, kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld Bluetooth, NFC, HDMI-verbindig en zelfs CD’s en DVD’s gebruiken. Tevens zit er een FM-tuner in. Deze all-in-one speaker komt in oktober vanaf 700 euro op de markt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.