Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony PlayStation 4 Slim is dertig procent kleiner dan PlayStation 4

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2016, 22:11 CategorieGaming

Naast de PlayStation 4 Pro heeft Sony vanavond nog een spelcomputer aangekondigd: het gaat hier om de PlayStation 4 Slim. Dit is een kleinere versie van de huidige PlayStation 4, die dertig procent kleiner gemaakt is dan zijn oudere broer.

Dit is de PlayStation 4 Slim

Sony heeft woensdagavond Nederlandse tijd de PlayStation 4 Slim aangekondigd. Deze nieuwe PlayStation is dertig procent kleiner dan zijn oudere broer, de gewone PlayStation 4. De Slim krijgt de prijs 299 euro met zich mee — dat is even duur als de reguliere PlayStation 4 nu kost in de winkels. Qua hardware hoef je eigenlijk geen verbeteringen te verwachten, aangezien het hier om dezelfde PS4, maar dan in een kleiner omhulsel gaat. Je kunt er nog steeds dezelfde games op spelen en dezelfde dingen mee doen als de eerste PS4.

Wel zijn er kleinere verschillen opgemerkt. Zo zou het nu gemakkelijker zijn om een harde schijf te installeren in de console. Ook zou je de Dual Shock 4-controller nu kunnen aansluiten met een usb-kabel, wat de responsietijd ten goede moet komen wanneer je gamingsessie te heftig wordt. Daarnaast zou de PlayStation 4 Slim niet alleen minder luidruchtig zijn, ook blijft het systeem beter koel. Het gaat hier dus puur om een cosmetische update. Zoek je een betere PlayStation 4, dan kun je terecht bij de PlayStation 4 Pro die in november uitkomt.

Prijs en beschikbaarheid

De PlayStation 4 Slim zal vanaf 15 september te koop zijn voor een prijs van 299 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.