Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sonos updatet apps en laat je nu sneller naar muziek luisteren

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2016, 10:40 CategorieLuidsprekers

Sonos heeft laten weten dat je nu een update voor de apps van de fabrikant kunt downloaden, waardoor je sneller naar je muziek kunt luisteren. Hiermee wil de fabrikant voldoen aan de behoefte vanuit de gebruikers van zijn apparaten, die klaagden dat de app nogal omslachtig kan zijn.

Download de update voor de apps van Sonos

De apps van Sonos doen hun werk eigenlijk goed. Ze bieden genoeg mogelijkheden aan voor het afspelen van je muziek over de verschillende speakers in huis. Maar qua toegankelijkheid en interface was er nog wat te wensen en die wensen wil de fabrikant nu vervullen met een update. De nieuwe kernwoorden voor de app zijn ‘simpel’ en ‘intuïtief’, aangezien het nu veel gemakkelijker wordt om direct te beginnen met het beluisteren van muziek. Je hoeft daarvoor niet eerst door een aantal menu’s te scrollen en te swipen.

De grootste verandering die is doorgevoerd heeft invloed op de rij muziek die je heb klaarstaan. Nu kun je op een nummer tappen van elke cd, afspeellijst en rij en de muziek begint meteen met spelen. Je kunt er ook meteen voor kiezen een compleet album of een complete afspeellijst af te luisteren. Ook is het menu nu overzichtelijker gemaakt, zodat je beter kunt zien welke muziek waar (over welke speakers) wordt afgespeeld. Het doel achter de veranderingen is dat je zonder te veel gedoe, snel naar je muziek kunt luisteren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.