Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Software-update tvOS 10 nu beschikbaar voor Apple TV

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2016, 19:43 CategorieMediaspelers

Het is vanaf nu mogelijk de nieuwste versie van het besturingssysteem van de mediaspeler van Apple te downloaden: tvOS 10. De update is overigens alleen beschikbaar voor de vierde generatie van het apparaat en brengt een aantal handige features met zich mee.

tvOS 10 nu te downloaden voor Apple TV (vierde generatie)

Wanneer je nu de Apple TV aanzet, dan kan het zomaar zijn dat je een notificatie krijgt met het bericht dat je de nieuwste versie van het besturingssysteem kunt downloaden. Deze update brengt een aantal handige dingen met zich mee, zoals bijvoorbeeld een avondmodus en de mogelijkheid voor alles slechts één keer in te loggen. Helaas is het zo dat alleen de vierde generatie van de mediaspeler de update ontvangt. Heb je nog een ouder model staan, dan zul je de software-update helaas niet kunnen ontvangen.

Wil je de update voor je Apple TV downloaden, dan kun je dat doen door naar Instellingen > Systeem > Software-updates te gaan. Daar zal de mediaspeler handmatig checken of er nieuwe software beschikbaar is. Krijg je de update nog niet binnen, geen nood: dan kan het zijn dat je er nog heel even op moet wachten. Je kunt overigens ook gewoon niets doen en de Apple TV zelf het werk laten doen, omdat tvOS 10 ook automatisch gedownload kan worden. Wat de volgende versie van het tvOS wordt, is helaas nog niet bekend.


€ 159,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.