Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sennheiser kondigt een reeks draadloze hoofdtelefoons aan

Geschreven door
Geplaatst op26 september 2016, 13:00 CategorieAccessoires

Sennheiser heeft een aantal draadloze hoofdtelefoons aangekondigd voor de feestdagen. Het betreft hier allemaal on-ear-modellen. De hoofdtelefoons van de fabrikant maken gebruik van de nieuwste draadloze technologie die moeten zorgen voor goede geluidskwaliteit.

Nieuwe hoofdtelefoons van Sennheiser

Fabrikant Sennheiser heeft een serie draadloze hoofdtelefoons aangekondigd voor de feestdagen. Of je nou op zoek bent naar een cadeau voor een kritisch persoon, een frequent reiziger of een muziekliefhebber die het geluid van zijn mobiele apparaten wil verbeteren, dit bedrijf zou een hoofdtelefoon voor je moeten hebben. Hieronder behandelen we de verschillende modellen.

PXC 550 Wireless

Deze koptelefoon is bedoeld voor de zakenmensen die vaak vliegen. De hoofdtelefoons leveren geluid van hoge kwaliteit, beschikken over NoiseGard hybride adaptieve ruisonderdrukking en hebben een slanke vorm. De ingebouwde accu gaat zo’n dertig uur mee.

Deze compacte, opvouwbare hoofdtelefoon is vormgegeven uit meerdere hoogwaardige materialen en beschikt over verschillende slimme functies, zoals een NFC-chip voor een one-touch-koppeling met alle apparaten en apt-X, voor een scherp stereogeluid. Een in de oorschelp gemonteerde touch control panel en voice prompt-systeem zorgen voor een gemakkelijke selectie van instellingen, terwijl de PXC 550 Wireless automatisch muziek en telefoontjes kan pauzeren zodra de hoofdtelefoon wordt afgezet.

sennheiser-pxc-550

Momentum Wireless en Momentum On-Ear Wireless

De Momentem, een klassieker onder de Sennheisers, is ook van een stijlvolle update voorzien. Deze lichtgewicht hoofdtelefoons hebben roestvrije stalen schuivers en leren oorkussens voor de Momentum Wireless en zachte Alcantara-oorkussens voor de Momentum On-Ear Wireless, die ervoor zorgen dat de telefoon goed blijft zitten.

De Momentum Wireless en Momentum On-Ear Wireless zijn ook voorzien van een NFC-chip en apt-X-technologie, zonder het klassieke geluid te veranderen. Ze beschikken ook over NoiseGard-actieve ruisonderdrukking om omgevingsgeluid te monitoren en te blokkeren, waardoor je de hoofdtelefoon zowel thuis of onderweg kunt gebruiken.

momentum-wireless-sennheiser

Urbanite XL Wireless

Sennheiser Urbanite XL Wireless is de perfecte keuze voor diegenen die van een stedelijke stijl en massieve bas houden. Ze bieden moeiteloos draadloze verbindingen met NFC voor een eenvoudige koppeling met alle Bluetooth-apparaten, en touch-control voor ultiem gebruiksgemak. De koele, ruige looks zorgen voor duurzaamheid door het gebruik van sterke metalen componenten en een slim, inklapbaar ontwerp. Het bas-gedreven clubgeluid van de Urbanite XL Wireless geeft glasheldere hoge tonen, terwijl de apt-X-codec zorgt voor een helder draadloos geluid.

sennheiser-urbanite-2016





  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.