Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Prijzen Chromecast met 4K-ondersteuning en Xiaomi Mi Box al bekend’

Geschreven door
Geplaatst op25 september 2016, 8:26 CategorieMediaspelers

Nog voordat de Chromecast Ultra en de Xiaomi Mi Box officieel zijn uitgebracht, is Android Police achter de prijzen van beide apparaten gekomen. Het eerstgenoemde apparaat gaat op 4 oktober gepresenteerd worden en naar verluidt krijgt die nieuwe Chromecast een verkoopprijs van 69 dollar met zich mee, omgerekend zo’n 61 euro. De Xiaomi Mi Box kan rekenen op dezelfde verkoopprijs. Die Android-mediaspeler gaat ook 69 dollar kosten.

Prijzen Chromecast en Xiaomi Mi Box uitgelekt

Het eerdergenoemde medium baseert zijn verhaal wat betreft de prijzen van de Chomecast met 4K UHD-ondersteuning op zijn eigen bronnen. Het medium hoorde dat het apparaat een adviesprijs van 69 dollar met zich mee zou dragen, omgerekend zo’n 61 euro. De redactie van Android Police is doorgaans goed ingelicht. Wat betreft dit gerucht schatten de schrijvers de betrouwbaarheid op een schaal van tien in op een negen. Op 4 oktober lijken we alles te weten, gezien de Chromecast Ultra naar verwachting op die datum officieel gepresenteerd gaat worden.

In het geval van de Xiaomi Mi Box is het een ander verhaal. Het apparaat is officieel nog niet uitgebracht, maar toch verscheen de settopbox al in de schappen van een WalMart-vestiging in de Verenigde Staten. Aan het apparaat hing een prijskaartje van 69 dollar, omgerekend rond de 61 euro. Wanneer de officiële verkoop van de Xiaomi Mi Box gaat beginnen, is nog niet bekend. Ook is het nog onduidelijk of het apparaat ook in de Nederlandse schappen komt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.