Philips lanceert Fidelio M2L koptelefoon met Lightning-connector

08 september 2016 1 Minuut 0 Reacties
Philips-Fidelio-M2L

Gibson is één van de eerste fabrikanten die met een koptelefoon met Lightning-connector komt; de Philips Fidelio M2L.

Gisteren heeft Apple de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus gepresenteerd. Eén van de meest opvallende wijzigingen is het verdwijnen van de koptelefoonaansluiting. Maar, fabrikanten van hoofdtelefoons spelen daar gelijk op in. Gibson is één van de eersten die met een koptelefoon met Lightning-connector komt; de Philips Fidelio M2L.

Philips Fidelio M2L

De Philips Fidelio M2L is gezien de Lightning-connector speciaal ontwikkeld voor iOS-apparaten. Volgens het bedrijf maakt deze poort het mogelijk muziek in nog betere kwaliteit richting de hoofdtelefoon te sturen en dus is vanzelfsprekend ondersteuning voor hoge resolutie audio aanwezig. De M2L beschikt over een 24-bit dac en een ingebouwde versterker.

Om de hoge geluidskwaliteit te waarborgen beschikt de koptelefoon over 40mm ‘high magnetic intensity neodymium speaker drivers’. De akoestisch gesloten achterzijde moet ruis tot een minimum beperken en een nauwkeurige en krachtige bas afleveren. De koptelefoon is voorzien van luxe en ademend memory foam dat van leer gemaakt is.

Prijs en beschikbaarheid

De Philips Fidelio M2L hoofdtelefoon moet vanaf december in de Nederlandse winkels liggen voor een prijs van 249,99 euro.

Reacties (0)