Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Oppo presenteert UDP-203 Ultra HD Blu-ray speler

Geschreven door
Geplaatst op19 september 2016, 12:04 CategorieBlu-ray

Langzaam maar zeker zien we steeds meer Ultra HD Blu-ray spelers verschijnen. Nadat eerder deze maand Panasonic een goedkoper model lanceerde en Sony vorige week zijn eerste speler onthulde is het vandaag de beurt aan Oppo. Het bedrijf heeft enkele journalisten een voorproefje gegeven van de UDP-203 Ultra HD Blu-ray speler.

Oppo UDP-203

Oppo heeft hem nog niet officieel aangekondigd maar de UDP-203 is deze week wel al aan enkele journalisten getoond tijdens de Cedia Expo. Naast het uiterlijk en de naam is ook de prijs bekend. De speler zou voor 499 dollar in de winkels moeten komen te liggen en dat is kijkend naar de reputatie van Oppo een zeer aantrekkelijke prijs.

De UDP-203 is volledig uitgerust. Zo komt de speler met een hdmi-ingang en twee hdmi-uitgangen (video en audio), zien we een oled-display aan de voorzijde terug, zijn er 7.1-kanaals analoge uitgangen aanwezig en zien we ook twee usb-poorten terug. Verder komt de speler met optische en digitale aansluitingen, een RS-232C-poort, een ethernetpoort en WiFi.

Oppo-UDP-203

Natuurlijk biedt de speler ondersteuning voor Ultra HD Blu-ray discs, inclusief HDR (high dynamic range) en het bredere rec.2020 kleurenspectrum. Waarschijnlijk wordt HDR10 ondersteund, en niet Dolby Vision. Waarschijnlijk krijgen we later dit jaar de officiële bevestiging van dit alles middels een officieel persbericht.

Lees ook onze uitgebreide review van de Oppo UDP-203. • Delen:

Reacties

 1. Peter vb
  19 september, 2016 om 14:18

  499??? Je zou bijna denken dat er een 1tje te weinig staat. Indien die prijs juist is denk ik mijn Panasonic bmp 460 straks word bedankt voor zijn bewezen diensten.

 2. Annunaki
  21 september, 2016 om 1:38

  Bij mij ook een Panasonic blurayspeler. Ik wacht het af wanneer hij komt.

 3. Peter vb
  25 september, 2016 om 12:43

  Nou hij word toch iets duurder. Hij zal zo’n 700€ gaan kosten.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.