Oppo presenteert UDP-203 Ultra HD Blu-ray speler

19 september 2016 1 Minuut 3 Reacties
Oppo-UDP-203-1

Oppo heeft hem nog niet officieel aangekondigd maar de UDP-203 is deze week wel al aan enkele journalisten getoond tijdens de Cedia Expo.

Naast het uiterlijk en de naam is ook de prijs bekend. De speler zou voor 499 dollar in de winkels moeten komen te liggen en dat is kijkend naar de reputatie van Oppo een zeer aantrekkelijke prijs.

De UDP-203 is volledig uitgerust. Zo komt de speler met een hdmi-ingang en twee hdmi-uitgangen (video en audio), zien we een oled-display aan de voorzijde terug, zijn er 7.1-kanaals analoge uitgangen aanwezig en zien we ook twee usb-poorten terug. Verder komt de speler met optische en digitale aansluitingen, een RS-232C-poort, een ethernetpoort en WiFi.

Natuurlijk biedt de speler ondersteuning voor Ultra HD Blu-ray discs, inclusief HDR (high dynamic range) en het bredere rec.2020 kleurenspectrum. Waarschijnlijk wordt HDR10 ondersteund, en niet Dolby Vision. Waarschijnlijk krijgen we later dit jaar de officiële bevestiging van dit alles middels een officieel persbericht.

Lees ook onze uitgebreide review van de Oppo UDP-203.

Reacties (3)