Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe lanceert Klang 5 draadloos luidsprekersysteem

Geschreven door
Geplaatst op30 september 2016, 11:04 CategorieLuidsprekers

Loewe laat de laatste tijd veelvuldig van zich horen met nieuwe en innovatieve producten. Zo presenteerde het bedrijf onlangs zijn eerste oled tv en gaf het bedrijf eerder deze week aan met een Ultra HD Blu-ray speler te komen. Loewe komt ook met een nieuw en draadloos audiosysteem; Klang 5.

Loewe Klang 5

De Loewe Klang 5 is een draadloos audiosysteem dat ontworpen is om samen te gaan met de televisies van het Duitse merk. De lange speakers komen met vier digitale versterkers die een totaalvermogen van maximaal 270 Watt leveren. Qua design is het typisch Loewe; minimalistisch en strak, zonder zichtbare montagepunten en zonder toeters of bellen. De grille is gemaakt van een speciaal textiel om de beste akoestische transparantie te waarborgen.

Loewe-Klang-5

De Klang 5 kan draadloos of middels een kabel met een Loewe tv gekoppeld worden. Volgens de Duitse fabrikant gaat een draadloze verbinding niet ten koste van de audiokwaliteit. Het audiosysteem wordt als stereopaar verkocht maar je kunt er een tweede paar en een subwoofer aan toevoegen om een 5.1-kanaals surroundsysteem op te zetten. Het centerkanaal wordt hierbij door de tv verzorgd.

Prijs en beschikbaarheid

Ook de prijs is typisch Loewe. Voor de Klang 5 moet namelijk 3.990 euro betaald worden. Daar moet je ook nog 299 euro bij rekenen voor de Klang Link, het kastje waarmee het geheel draadloos neergezet kan worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.