Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Libratone presenteert de Q Adapt koptelefoons, met active noise cancelling

Geschreven door
Geplaatst op2 september 2016, 18:51 CategorieAccessoires

Libratone heeft op de IFA in Berlijn de nieuwe Q Adapt-lijn gelanceerd. De lijn bestaat uit twee modellen: een in-ear met Lightning-aansluiting en een draadloze on-ear. Beide koptelefoons beschikken over active noise cancelling, met vier niveaus, zonder extra batterijen.

De Q Adapt-lijn van Libratone

Libratone heeft op de IFA in Berlijn de nieuwe Q Adapt-lijn gelanceerd. De lijn bestaat uit twee modellen: een in-ear met Lightning-aansluiting en een draadloze on-ear. Beide koptelefoons beschikken over active noise cancelling, met vier niveaus, zonder extra batterijen. Ook zijn de producten in vier verschillende kleuren verkrijgbaar. De technologie achter de active noise cancelling (acm) noemt de fabrikant CityMix. Met de vier verschillende niveaus bepaal je straks zelf hoeveel geluid je hoort van buitenaf, terwijl je muziek luistert.

De nieuwe Q Adapt In-Ear koptelefoon behoort tot de eerste met Lightning-aansluiting voor iPhones en iPads. Dit betekent dat de koptelefoon een robuuste, digitale audioprestatie levert en niet de zware batterij nodig heeft die andere anc-koptelefoons zo typeert. De kabels van de Q Adapt In-Ear zijn gemaakt van een speciaal ontworpen stof en beschikken over een ingebouwde microfoon voor telefoongesprekken en de bediening van Siri. De oordopjes zijn gemaakt van duurzaam rubber. Dat moet voor een aangename ervaring zorgen.

libra-headphrones-2

De Q Adapt On-Ear koptelefoon is met bluetooth aan te sluiten op elk apparaat, en beschikt ook over een microfoon in de oorschelp. De CityMix, playback and telefoongesprekken kunnen worden gecontroleerd via een simpele interface. Deze controleert ook de kenmerkende hush-functie van Libratone, waarbij het geluid kan worden gedempt met één handbeweging. De koptelefoon beschikt daarnaast over bewegingssensors die ervoor zorgen dat de muziek en anc stoppen zodra de gebruiker de koptelefoon afneemt.

Ook kunnen er met Bluetooth+1 twee exemplaren draadloos worden gekoppeld om samen naar muziek van één apparaat te luisteren.

Prijs en beschikbaarheid

De Q Adapt On-Ear kost 249 euro en is beschikbaar in de kleuren Elegant Nude, Cloudy White en Stormy Black. De koptelefoon wordt geleverd met een analoge kabel voor wanneer er geen bluetooth beschikbaar is. De Q Adapt In-Ear oordopjes kosten 179 euro en zijn beschikbaar in de kleuren Elegant Nude, Cloudy White, Stormy Black en Rose White. De oordopjes worden geleverd met drie maten cradles voor een goede pasvorm. Beide producten zijn beschikbaar vanaf oktober. Net als al Libratones producten, kunnen de Q Adapt In-Ear en On-Ear worden bediend met de gratis Libratone app.

  • Libratone
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.