Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG brengt 77-inch Oled-televisie op de markt met prijs van middenklasse auto

Geschreven door
Geplaatst op17 september 2016, 21:28 CategorieLcd en led tv's

LG heeft een 77-inch oled-televisie op de markt gebracht die het prijskaartje draagt van een middenklasse auto: 20.000 dollar.

4K Oled-scherm

Voor die prijs krijg je dan ook een bijzonder indrukwekkend apparaat, al heeft het geen wielen. De nieuwe ultra-premium televisie heeft een 4K Ultra HD oled-scherm. In Amerika is deze nieuwe tv al aangekondigd, en zal hij binnenkort in de winkels te krijgen zijn. Maar van de prijs moeten ze ook aan de overkant van de oceaan nogal slikken.

WebOS 3.0

De nieuwe tv biedt features zoals high dynamic range-support voor zowel HDR10 als Dolby Vision. Het 4K ultra hd-scherm belooft zeer scherpe beelden. Het is uiteraard een smart tv, met LG’s WebOS 3.0 als besturingssysteem.

VIP service

Klanten die hun oog laten vallen op deze enorme televisie, worden door de fabrikant maximaal ondersteund bij elk probleem. Ze worden automatisch lid van de LG Signature Concierge 24/7 VIP service. Dat betekent dat er altijd iemand klaar staat om te assisteren en als er een groter probleem optreedt, wordt een technicus gestuurd.

Gratis tablet

Als extra lokkertje krijg je bij deze LG 77 inch Signature 4K oled-televisie ook een gratis LG G Pad tablet. Wie erover denkt om de tv te bestellen, kan hier terecht. Daar is ook meer informatie te lezen over deze olifant onder de tv’s.

Update: Het gaat om de LG OLED77G6V, een model dat ook in Nederland reeds gekocht kan worden voor 19.999 euro.

Lees ook onze LG OLED65E6V oled tv review.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.