Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

KPN Play biedt nu 21 hd-zenders

Geschreven door
Geplaatst op22 september 2016, 10:06 CategorieDigitale tv

KPN heeft laten weten dat het aantal hd-zenders dat via de eigen Play-dienst beschikbaar is, is uitgebreid naar 21. Daarnaast geeft de provider aan dat het aanbod te komende maanden verder zal worden uitgebreid.

KPN Play is volgens de provider de ultieme on-demand-dienst waarmee je met laptops, tablets en smartphones naar live tv-uitzendingen, films, documentaires en series kunt kijken. Om van de dienst gebruik te maken is alleen een mobiele internetverbinding nodig, via 3G/4G of WiFi. Interessant is dat niet-KPN-abonnees ook van de dienst gebruik kunnen maken; het is voor alle Nederlanders.

Met Play van KPN kijken klanten ook programma’s terug die ze opgenomen of gemist hebben. Play kost tijdelijk 11,99 per maand, is maandelijks opzegbaar en met iedere Nederlandse internetverbinding te gebruiken.

Sinds woensdag zijn 21 van de 26 beschikbare zenders in hd-kwaliteit te bekijken. De overige zenders worden in sd-kwaliteit aangeboden. Volgens KPN is het aanbod van hd-zenders verhoogd omdat klanten die op een computer of via Chromecast of AirPlay op tv kijken een hogere kwaliteit wensen. Welke zenders de upgrade naar hd hebben ontvangen heeft KPN niet bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.