Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JBL lanceert Reflect Aware koptelefoon met Lightning-aansluiting

Geschreven door
Geplaatst op14 september 2016, 9:25 CategorieAccessoires

JBL lanceert de Reflect Aware in-ear koptelefoon, voorzien van een ergonomisch design met innovatieve functies voor de sportieve lifestyle. De active noisecancelling kan via de My JBL Headphones App worden aangestuurd, zodat omgevingsgeluiden naar wens kunnen worden weggefilterd. Dankzij de Lightning-aansluiting op de mobile telefoon is een batterij niet nodig en wordt, door een ingebouwde DAC, het digitale geluid zonder kwaliteitsverlies omgezet.

JBL Reflect Aware

Omdat de JBL Reflect Aware zijn stroomtoevoer uit de mobiele telefoon haalt, wordt het geluid digitaal aangestuurd naar de koptelefoon en niet analoog. Dit moe resulteren in een betere audioweergave. De Lightning-aansluiting kan de JBL Reflect Aware ook direct van stroom voorzien, waardoor de noodzaak van een ingebouwde batterij komt te vervallen. Dit maakt het mogelijk dat de koptelefoon active noisecancelling kan bieden, zonder in het dagelijks gebruik in te leveren op aspecten als gewicht en comfort.

De digitale verbinding tussen de JBL Reflect Aware en de mobiele telefoon zorgt voor meer gedetailleerde communicatie en interactie tussen beiden. Dankzij de My JBL Headphones App kun je met behulp van active noisecancelling dus zelf aanpassen hoeveel omgevingsgeluiden je door wilt laten. De Aware is bestand tegen de meest intensieve sporttrainingen. Dankzij het robuuste, zweetbestendige ontwerp en gepatenteerde, ergonomische oordopjes staat moet de Aware garant staan voor uren focus op sporten met krachtig geluid.

Beschikbaarheid en prijs

De JBL Reflect Aware is nu, online en in winkels, in het zwart verkrijgbaar voor de adviesverkoopprijs van 199,99 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.