Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Harman Kardon lanceert Onyx Mini en Omni+ speakers

Geschreven door
Geplaatst op2 september 2016, 0:23 CategorieLuidsprekers

Harman Kardon heeft tijdens IFA 2016 in Berlijn diverse nieuwe audioproducten aangekondigd. De fabrikant komt onder meer met de Onyx Mini en Omni+ speakers.

Harman Kardon Omni+

Harman Kardon Omni+ is een complete serie aan speakers waarmee je draadloos HD audiogeluid in elke kamer in huis kunt verzorgen. De speakers ondersteunen high-definition music streaming (24-bit/192kHz) op een 2.4GHz- of 5GHz-netwerk.

Het is mogelijk om muziek af te spelen vanaf Spotify en Google Cast, direct naar de speakers, terwijl de Linkknop verbindt met de andere speakers in huis. De geoptimaliseerde controller-app maakt het mogelijk om het systeem op te zetten en te gebruiken. Hieronder vind je de specificaties en prijzen van alle speakers uit de serie.

Harman-Kardon-Omni

De Harman Kardon Omni 10+, Omni 20+ and Omni 50+ zijn in de herfst van 2016 beschikbaar. De Omni Bar+ en Omni Adapt+ zijn beschikbaar vanaf de lente van 2017.

Harman Kardon Onyx Mini

De Harman Kardon Onyx Mini is een draadloze Bluetooth-speaker, volgens de fabrikant speciaal ontworpen voor muziekliefhebbers die het beste eisen op het gebied van strak design en robuuste akoestiek. Hij is draadloos te verbinden met een andere Harman Kardon Dual Sound luidsprekers, zodat het geluid kan worden verdubbeld. En dat op een batterij die 10 uur meegaat. Door de ingebouwde microfoon en echo- en ruisonderdrukking is het ook mogelijk om telefoongesprekken en conference calls te houden.

Harman-Kardon-Onyx-mini

De Harman Kardon Onyx Mini is vanaf oktober 2016 beschikbaar in de kleuren zwart, wit, grijs, bordeaux en blauw. De speaker krijgt een prijs van 149 euro mee.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.