Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Harman Kardon introduceert de SB 20 soundbar

Geschreven door
Geplaatst op2 september 2016, 0:33 CategorieLuidsprekers

Naast een groot aantal nieuwe draadloze speakers introduceert Harman Kardon tijdens IFA 2016 een eigen soundbar. Het bedrijf komt met de SB 20.

Harman Kardon SB 20 soundbar

De Harman Kardon SB 20 is een moderne en compacte soundbar die de kijkervaring flink moet verbeteren. Hij levert een virtual surround ervaring door de Harman Display Surround modus, zonder extra speakers nodig te hebben. De draadloze subwoofer heeft volgens de fabrikant een krachtige bas en een slank design. De geïntegreerde Harman Volume feature zorgt ervoor dat elk kanaal en elke commercial op hetzelfde geluidniveau blijft.

De soundbar kan middels een hdmi-kabel met je tv verbonden worden en kan audio van de tv weergeven dankzij de arc-functionaliteit. Ook beschikt de soundbar over bluetooth zodat je audio vanaf je smartphone of tablet draadloos kunt weergeven. Voor fysieke aansluitingen is de soundbar voorzien van optische en analoge inputs.

Prijs en beschikbaarheid

De Harman Kardon soundbar is in het najaar van 2016 beschikbaar voor een prijs van 379 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.