Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #65

Geschreven door
Geplaatst op30 september 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer de fantastische film The Dark Knight.

The Dark Knight

The Dark Knight is één van de beste Batman-films aller tijden. Naast Batman en zijn team, ontmoeten we ook vijanden als Two-Face en niemand minder dan The Joker. Die laatstgenoemde wordt gespeeld door wijlen Heath Ledger en die zet een opmerkelijk goede prestatie neer in zijn rol. Hij heeft daar zelfs, na zijn dood, een Oscar voor ontvangen. Mocht je Batman Begins hebben bekeken, check dan vooral The Dark Knight, aangezien deze film daar het directe vervolg op is. Nu nog het derde deel, The Dark Knight Rises, en we zijn compleet.

District 9

In 1982 landt er een sjofel buitenaards ras op aarde, in Johannesburg in Zuid-Afrika. Het ras heeft de bijnaam Prawns gekregen en heeft aanvankelijk goed contact met dem ens. 28 jaar na het verwelkomen van het buitenaardse ras, is de positieve houding van de mens verdwenen. Het vluchtelingenkamp van de aliens is verworden tot een militaire goot genaamd District 9, waar de wezens worden uitgebuit. De man die ervoor moet zorgen dat de aliens weggaan, loopt dan ineens een vreemde ziekte op… En de aliens mogen hem helpen.

Luke Cage (seizoen één)

Vanaf vandaag kun je een nieuw hoofdstuk bekijken in het Marvel Cinematic Universe met het eerste seizoen van Luke Cage. De serie speelt zich af na de gebeurtenissen van Daredevil seizoen 2 en Jessica Jones seizoen 1 en volgt de held Luke Cage. Cage is een man die in de gevangenis zat en een serie experimenten heeft overleefd. Door die experimenten beschikt hij over superkrachten, en is hij heel sterk en kunnen kogels niet zomaar door z’n huid gaan. Hij loopt met een serum in z’n lijf rond die bijna gelijkstaat aan het serum van Captain America.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.