Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #64

Geschreven door
Geplaatst op23 september 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer drie Sinterklaas-films. Om alvast in de stemming te komen.

Drie Sinterklaas-films

De pepernoten liggen in de winkels en de Sinterklaas-films staan al op Netflix. Je kunt er niet meer onderuit: het is bijna eind september, dus moeten we al met de Goedheiligman bezig zijn. Netflix heeft deze week drie films van de man met de baard toegevoegd, namelijk Sinterklaas en het geheim van het grote boek (uit 2008), Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot (uit 2009) en Sinterklaas en het Pakjes Mysterie (uit 2010). Alle drie de films zijn natuurlijk bedoeld voor kinderen, maar zijn gelukkig geen straf voor ouders die meekijken.

The Big Short

The Big Short is een film over drie verschillende, maar gelijke, verhalen over de financiële crisis van tien jaar geleden. Het verhaal is gebaseerd op waargebeurde feiten en volgt investeerders die voorspellen dat de markt voor hypotheken in de Verenigde Staten op het punt staat in te klappen. Die zou namelijk zijn gebaseerd op een bubbel en die staat op barsten. De afloop is misschien niet spannend meer – maar hoe de film zich ontrafeld, laat zien hoe corrupt de markt is en wat het effect is, is dat wel. Een film vol spanning.

ARQ

ARQ is een film over een stel dat gevangen wordt genomen. Niet alleen door een groep mensen waar ze weinig van afweten, maar ook door de tijd. De dag van het koppel begint opnieuw wanneer het slecht afloopt. Ja, dat doet denken aan een film als Groundhog Day, maar ARQ gooit het over een iets andere boeg. Dit is geen komedie, maar een spannende thriller waarin de hoofdrolspeler de herinneringen van de vorige keer behoudt en daardoor vooruit kan gaan denken en plannen. Dat levert een strijd op tegen de tijd, die aan zijn zijde staat.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.