Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #63

Geschreven door
Geplaatst op16 september 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het complete tweede seizoen van Aquarius.

Aquarius

We hebben deze serie al eerder genoemd, toen alleen het eerste seizoen te zien was. Nu heeft Netflix ook het complete tweede seizoen online staan op de videostreamingdienst. Het is Los Angeles, 1967. In de serie Aquarius maken we kennis met Sam Hodiak, die wordt gespeeld door David Duchovny (The X-Files, Californication). Hij doet als detective onderzoek naar de moorden van Charles Manson, in de jaren voordat de man de meest beruchte moorden van een generatie pleegt. Hodiak moet undercover achter de waarheden zien te komen.

Phineas en Ferb

Zoek je een ouderwets leuke animatieserie voor je kinderen? En eentje waar je zelf ook mee kunt kijken, omdat je kunt genieten van verwijzingen naar oudere films, muziek en andere series? Dan kun je met een gerust hart Phineas en Ferb opzetten. Om hun vervelende zus een stap voor te blijven spannen Phineas en Ferb samen. Ondertussen smeedt hun huisdier, een platypus, een complet tegen de slechte dr. Doofenscmirtz. En dan is er natuurlijk nog die eindeloze zomervakantie waar de broers wat van moeten maken met hun uitvindingen.

Brotherly Love

Brotherly Love is een film over een gezin waarin nogal wat problemen voorkomen. Een basketbaltalent staat als tiener onder druk om beroemd te worden, terwijl zijn tweelingzus een dubieuze relatie begint. Hun broer raakt op zijn beurt weer betrokken bij een straatoorlog en dat levert voor iedereen in het gezin een hoop spanning op. En die spanning is goed te voelen dankzij de voortreffelijke acteerprestaties van de cast, bestaande uit onder meer Keke Palmer, Cory Hardrict en Romeo Miller. Netflix noemt de film ‘ontroerend’.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.