Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #62

Geschreven door
Geplaatst op9 september 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het nieuwe seizoen van Narcos.

Narcos (twee seizoenen)

Omdat we vorige week geen artikel gemaakt hebben over de nieuwste releases op Netflix (we zaten immers in Berlijn voor de IFA), nemen we hem deze week mee. Netflix heeft het tweede seizoen van Narcos online geknald op 2 september en heeft deze week ook bevestigd dat we seizoen drie en vier mogen verwachten de komende jaren. Narcos is een kranige gangsterdramaserie over het waargebeurde verhaal van de beruchte gewelddadige en machtige Colombiaanse drugskartels, met Pablo Escobar in de hoofdrol.

Chef’s Table France

Kookprogramma’s zijn helemaal hot en niet alleen in Nederland. Dat weet Netflix ook en daarom het de videostreamingdienst een nieuwe kookserie aan het assortiment toegevoegd. Het gaat hier om Chef’s Table, maar dan de Franse editie. Proef de gedurfde, nieuwe smaken van Frankrijk met chef-koks die de grenzen van exclusieve gerechten verleggen en een rijke culinaire traditie een nieuwe richting geven.

Het Diner

In dit onconventionele mysterie draait alles om twee paar ouders die de misdaden van hun tienerzonen – die het leven beide koppels kunnen ruïneren – bespreken. De film is gemaakt door dezelfde mensen achter Komt een Vrouw bij de Dokter en De Gelukkige Huisvrouw, dus qua spanning weet je dan ongeveer wat je mag verwachten. Je mag ook een hoop ongemakkelijkheid verwachten, omdat geen van de ouders zomaar een scène kan maken in het drukke restaurant. Houd je van films die zich op één plek afspelen? Check dan Het Diner.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.