Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Draadloze koptelefoons Beats X, Solo 3 en Powerbeats 3 onthuld

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2016, 9:32 CategorieAccessoires

Apple heeft tijdens zijn persconferentie van woensdagavond ook drie nieuwe draadloze modellen koptelefoons onthuld van het merk Beats. Deze koptelefoons zullen dezelfde technologie als de Apple AirPods bevatten, namelijk de Apple W1-chip.

Drie nieuwe koptelefoons van het merk Beats

Tijdens de persconferentie waar Apple officieel de iPhone 7 Plus en de Apple Watch Series 2 heeft onthuld, onthulde het bedrijf ook drie nieuwe Beats-koptelefoons. Alle drie de modellen zijn voorzien van dezelfde draadloze technologie als de Apple AirPods en beschikken over de nieuwe Apple W1-chip. De draadloze koptelefoons hebben de namen Beats X, Solo 3 en Powerbeats 3 meegekregen. De X bestaat uit twee oordoppen, voorzien van magneten zodat je ze niet kwijt zult raken wanneer je ze niet in je oren hebt zitten.

beats-koptelefoons-2016

De oordoppen worden geleverd met een Lightning-kabel, die met vijf minuten opladen tot twee uur luisterplezier garandeert. Ook kun je met drie kwartier opladen zo’n acht uur vooruit. Dat er een W1-chip aanwezig is, betekent dat alle nieuwe headphones met een enkele tap te koppelen zijn aan je Apple-producten. Zo hoef je niet eerst door je bluetooth-instellingen te gaan. Solo 3 Wireless en Powerbeats 3 Wireless komen bekend voor, maar zijn dus wel voorzien van de nieuwste technologie. Ook deze koptelefoons kun je snel opladen.

Het verschil tussen de laatste twee en de Beats X is dat de Solo 3 en de Powerbeats 3 worden opgeladen via een micro-usb-kabel. Ze bieden één uur luistertijd aan na vijf minuten opladen, maar twaalf uur wanneer volledig voorzien van energie. Ook zijn ze bestendig tegen water en stof.

Beschikbaarheid

De Beats X en de Powerbeats 3 Wireless zijn deze herfst beschikbaar en de Solo 3 Wireless is vanaf nu te pre-orderen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.