Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon onthult AH-C821 in-ear hoofdtelefoon voor muziekliefhebbers onderweg

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2016, 9:35 CategorieAccessoires

Denon kondigt vandaag de AH-C821 in-ear hoofdtelefoon aan. Het nieuwe model is bedoeld voor op reis, bij het werken of voor ontspanning. Het ontwerp staat volgens de fabrikant garant voor de best mogelijke audiokwaliteit met een compacte, lichtgewicht hoofdtelefoon.

Denon AH-C821

Het nieuwe model is volgens Denon zo ontworpen dat het comfort combineert met compromisloos geluid. De AH-C821 is zelfs voorzien van de Double Air Compression Driver-technologie voor een krachtige bas en maximale helderheid. Bovendien is het model geschikt voor de speciale Denon Audio-app voor iOS en Android, zodat je het geluid kunt verbeteren en aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren.

De Denon Double Air Compression Driver in de AH-C821 bestaat uit twee voor elkaar gemonteerde drivers van 11,5 mm die samen de lucht in beweging brengen, voor een krachtige bas met minimale vervorming. Dit ontwerp maakt gebruik van gescheiden bedrading tussen de stekker en elke aandrijver, voor een zo zuiver mogelijk signaal. De drivers zijn gemonteerd in een robuuste behuizing van gietaluminium en kunsthars die trillingen tegengaat. De dubbele Denon Acoustic Optimiser-poorten aan de voor- en achterzijde van de behuizing helpen de luchtdruk voor en achter de drivers te compenseren.

Denon AH-C821-1

De AH-C821 is voorzien van ergonomisch gevormde Comply TX400-oordopjes die goed in de oren blijven zitten, voor zuiver geluid en maximale afscherming van omgevingsgeluid. De oordopjes zijn gemaakt met traagschuim dat reageert op de warmte van het oor en hebben een geïntegreerde bescherming tegen oorsmeer. Daarnaast worden vier sets siliconen oordopjes in verschillende maten, een reisetui en een snoerclip meegeleverd.

Het nieuwe model van Denon is afgestemd voor helderheid en een uitstekende geluidskwaliteit, zelfs in lawaaiige omgevingen. Maar je kunt ook het geluid versterken en aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren met de gratis Denon Audio-app, die beschikbaar is voor zowel iOS- als Android-apparaten. Deze app optimaliseert niet alleen het geluid van draagbare apparaten, maar biedt tegelijkertijd een verbeterde interface met ondersteuning voor wachtrijen en afspeellijsten. Hiermee kun je ook meer dan 70.000 radiozenders en 2 miljoen programma’s op aanvraag afluisteren via het internetradioplatform TuneIn.

Beschikbaarheid

De Denon AH-C821 (zwart) is vanaf september leverbaar. Een prijs is niet bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.