Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Chromecast met 4K UHD-ondersteuning wordt op 4 oktober aangekondigd’

Geschreven door
Geplaatst op2 september 2016, 19:43 CategorieMediaspelers

Als we de geruchten mogen geloven dan zal Google tijdens een evenement op 4 oktober een nieuwe versie van de Chromecast gaan aankondigen. De zoekmachinegigant heeft hier zelf nog geen plannen voor naar buiten gebracht of het event al aangekondigd.

Google Chromecast met support voor 4K UHD

Er is een gerucht opgedoken over een nieuwe versie van Google Chromecast. De zoekmachinegigant zou die nieuwe versie namelijk op een nog onaangekondigd evenement gaan presenteren. Dat evenement zou, volgens de geruchtenmolen, plaatsvinden op 4 oktober 2016. Over het nieuwe apparaatje wordt al gezegd dat we mogen verwachten dat er ondersteuning is voor 4K UHD. Deze informatie is afkomstig van de doorgaans goed geïnformeerde redactie van Android Police, die meldt dat het event in het teken staan van hardware.

Naast een nieuwe dongle zou het bedrijf namelijk ook een eigen virtual reality-headset willen aankondigen. Mogelijk wordt dit één van de eerste apparaten voor het Daydream-platform dat Google eerder al aankondigde. De nieuwe Chromecast-modellen – ja, het zou gaan om twee versies, zelfs – zouden de namen Plus en Ultra gaan krijgen. Wat het verschil echter zou zijn, is helaas niet bekendgemaakt. Als laatste zou Google ook de nieuwe Nexus-apparaten willen introduceren tijdens dit evenement, die mogelijk van HTC afkomstig zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.