Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Cambridge Audio vernieuwt TV2 en TV5 soundbases

Geschreven door
Geplaatst op19 september 2016, 12:14 CategorieLuidsprekers

Cambridge Audio heeft deze week vernieuwde versies van de TV2 en TV5 soundbases aangekondigd. Het bedrijf houdt nog steeds vast aan het kenmerkende design waarbij de tv op de soundbase geplaatst kan worden maar onder de motorkap zijn er verschillende wijzigingen doorgevoerd.

Cambridge Audio TV2 en TV5

Beide soundbases krijgen nu hdmi-aansluitingen en komen met een verbeterde digital signal processor (DSP) waardoor de audio beter verwerkt wordt en met minder ruis en meer subtiele details wordt weergegeven. Daarnaast is het vermogen bij beide modellen verdubbeld en de voedingen zijn verplaatst in een gesloten ruimte. De TV2 komt voortaan met twee bas-poorten, terwijl de TV5 een tweede subwoofer krijgt.

Allebei de modellen krijgen ook een nieuwe afstandsbediening die commando’s van aangesloten apparaten, waaronder de tv, kan leren. Daarnaast zijn features als Bluetooth-streaming, BMR-drivers, digitale optische poorten, een rca-poort en 3.5-poorten nog steeds aanwezig.

De vernieuwde Cambridge Audio TV2 en TV5 moeten in oktober op de markt verschijnen voor respectievelijk 299 euro en 399 euro.




€ 329,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.