Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Cambridge Audio onthult Yoyo-serie draadloze speakers

Geschreven door
Geplaatst op30 september 2016, 10:41 CategorieLuidsprekers

Het Britse Cambridge Audio heeft deze week drie nieuwe draadloze speakers in de Yoyo-serie onthuld. Het bedrijf komt met de draagbare S en M die beschikken over bluetooth, usb en een lange batterijduur, plus de L die komt met Google Cast, Spotify Connect en hdmi.

Cambridge Audio Yoyo-speakers

De Yoyo-serie is een compleet nieuw ontworpen speakerserie die volgens het Britse bedrijf in het teken staat van hifi-kwaliteit en hoogwaardig design. De serie bestaat uit de S, M en L modellen. Alle speakers beschikken over DSP, hoge kwaliteit drivers en een verstevigde behuizing. Alle componenten zijn geselecteerd voor een zo optimaal mogelijke audio-ervaring.

De Yoyo S is de kleinste in de serie, uitgerust met een batterijduur van ongeveer 14 uur. De compacte speaker komt met twee full-range drivers, een subwoofer en een passieve basradiator. De Yoyo M is een paar actieve stereospeakers met een batterijduur van 24 uur. Elke speaker komt met een full-range driver en een subwoofer. Zowel de S als de M beschikt over bluetooth, een aux-ingang, usb-opladen en handsfree bellen.

Cambridge-Audio-Yoyo-1

Het grootste model van de drie, de L, is voorzien van een hdmi-poort, usb, bluetooth, internet radio, Google Cast en Spotify Connect. Het is geen draagbare speaker maar een soort hub voor je muziek in huis. De optische- en hdmi arc-aansluiting maken koppeling met de tv mogelijk. De speaker komt met een full-range driver en een subwoofer aan drie zijden.

Cambridge-Audio-Yoyo-2

In de UK worden de Yoyo M, S en L vanaf eind dit jaar verwacht voor prijzen van respectievelijk 150, 300 en 350 Britse ponden. Er worden varianten met diverse afwerkingen uitgebracht, waaronder lichtgrijs, donkerblauw en groen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.