Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bowers & Wilkins lanceert P3 Series 2 hoofdtelefoons

Geschreven door
Geplaatst op9 september 2016, 13:25 CategorieAccessoires

Bowers & Wilkins stelt de P3 Series 2 voor, de nieuwe en verbeterde versie van de P3 hoofdtelefoons. Met de nieuwe Series 2 wordt naar eigen zeggen de ervaring van het bedrijf toegepast om een luxueuze, lichte on-ear hoofdtelefoon te creëren. Zonder compromissen te sluiten op het vlak van geluidskwaliteit.

Bowers & Wilkins P3 series 2

De P3 Series 2 is volgens B&W voor iedereen die ook onderweg loepzuiver geluid wenst. Het lichte frame en opvouwbare design zorgen voor een comfortabele, doch uiterst stevige hoofdtelefoon. Daarnaast kan de Series 2 opgeborgen worden in een jaszak of handtas, en wordt deze beschermd door de stevige, compacte beschermhoes.

Om de natuurlijke klanken en een onwaarschijnlijke helderheid te kunnen leveren, hebben de ingenieurs bij Bowers & Wilkins een compacte drive unit ontworpen die gebruik maakt van een uniek dempingsysteem om de vervorming van het diafragma te beperken. Dat moet resulteren in een gedetailleerd geluid met een uitgebreide laagweergave.

Bowers-Wilkins-P3-series-2-1

De eigenschappen van de P3 hoofdtelefoon – licht, draagbaar en opvouwbaar – blijven ook bij de Series 2 behouden, met als grote verschil dat de nieuwe versie in een hoogwaardige, zwart lederen uitvoering beschikbaar is. De Series 2 is gemaakt van de beste materialen: het aluminium en schapenleer werden speciaal gekozen voor ongezien comfort en duurzaamheid.

De P3 Series 2 is voorzien van afstandsbediening en microfoon voor gebruik met een iPhone of iPad. Een andere ‘universele’ kabel is geschikt voor alle andere mobiele telefoons en mp3-spelers. Het verwisselen van kabels is mogelijk dankzij de afneembare oorkussens.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Bowers & Wilkins P3 Series 2 hoofdtelefoons is vanaf 6 september 2016 verkrijgbaar voor een advies verkoopprijs van 149,00 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.