Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bowers & Wilkins kondigt draadloze, over-ear P7 Wireless aan

Geschreven door
Geplaatst op2 september 2016, 18:30 CategorieAccessoires

Bowers & Wilkins heeft een nieuwe over-ear-koptelefoon aangekondigd, de P7 Wireless, die voortbouwt op het succes van de reguliere P7. Dankzij de akoestische verbeteringen in de originele driver units van de P7, zijn de audioprestaties van deze koptelefoon flink verbeterd, aldus de fabrikant.

Dit is de Bowers & Wilkins P7 Wireless

Bowers & Wilkins heeft een nieuwe over-ear-koptelefoon aangekondigd, de P7 Wireless. Dit is een draadloze koptelefoon die het beste van de P7 met de P5 Wireless van hetzelfde merk combineert. Daarnaast heeft de fabrikant akoestische verbeteringen doorgevoerd aan de originele driver unit, waardoor de geluidservaring een stuk strakker zou moeten zijn. De bas moet dieper gaan, het stemgeluid zou nog beter gedefinieerd zijn en er zou tevens een goed gevoel van ruimte, balans en helderheid over het gehele frequentiebereik moeten zijn.

Binnen enkele seconden is de P7 Wireless gekoppeld aan vrijwel elk apparaat met Bluetooth-verbinding, zoals een smartphone, tablet of computer. Eenmaal gekoppeld, is muziek luisteren zo simpel als aanzetten en op ‘afspelen’ drukken. Het afspelen van de muziek kan eenvoudig worden gergeld via de on-board bediening, terwijl de oplaadbare batterij goed is voor ongeveer zeventien uur draadloos afspelen. Het opladen van de batterij gebeurt via usb. Daarnaast wordt de koptelefoon geleverd met kabel, waardoor je ook met lege accu kunt luisteren.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe P7 Wireless is vanaf september verkrijgbaar voor een advies verkoopprijs van 399 euro.

bowers-wilkins-p7-wireless-2

bowers-wilkins-p7-wireless-3  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.