Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bluesound lanceert Pulse soundbar

Geschreven door
Geplaatst op15 september 2016, 9:43 CategorieLuidsprekers

Als je als audiomerk geen soundbar in je assortiment hebt dan ben je niet bij de tijd. Dat realiseert ook Bluesound zich want het bedrijf introduceert deze week de Pulse Soundbar. Deze slanke speaker moet de audioweergave van je tv aanzienlijk verbeteren en ondersteunt daarnaast natuurlijk het streamen van (hoge resolutie audio).

De Pulse Soundbar van Bluesound is op dezelfde manier als andere Bluesound-speakers te integreren in je multiroom-systeem en kan bediend worden met de BluOS-app voor je smartphone, tablet of pc. De speaker kan onder de tv gehangen of geplaatst worden; een muurbeugel wordt meegeleverd, een standaard kan los gekocht worden.

De soundbar biedt ondersteuning voor hoge resolutie audio (24-bit/192kHz) en is de eerste soundbar ter wereld die ondersteuning biedt voor Master Quality Authenticated (MQA) high-resolution audio streams. De speaker biedt een vermogen van 120 Watt en beschikt over zes versterkers en acht drivers. Voor diegenen die extra laag willen toevoegen middels een subwoofer is de optionele Pulse Sub te koop.

De Bluesound Pulse Soundbar, geschikt voor tv’s met een formaat can 42-inch of groter, moet later deze maand op de markt verschijnen in een zwarte afwerking. De prijs is in de VS vastgesteld op 999 dollar. De Pulse Sub gaat 599 dollar kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.