Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Apple Music heeft zeventien miljoen betalende abonnees

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2016, 19:14 CategorieStreamingdiensten

Tim Cook heeft tijdens de jaarlijkse Apple-presentatie in september laten weten dat Apple Music momenteel zeventien miljoen abonnees heeft. Al die mensen betalen voor de dienst, aangezien Apple geen gratis probeerversie aanbiedt.

Zeventien miljoen abonnees voor Apple Music

Apple heeft tijdens de jaarlijkse presentatie in september een update gegeven over het aantal abonnees voor de muziekstreamingdienst Apple Music. Momenteel beschikt de dienst over zeventien miljoen betalende klanten. Er is geen gratis versie van de dienst beschikbaar, dus iedereen betaalt dus voor de muziekstreamingdienst. De laatste keer dat Apple een cijfer naar buiten bracht was in april. Toen stond de teller nog op dertien miljoen abonnees. Er heeft dus een groei van vier miljoen klanten plaatsgevonden in vijf maanden.

Eerder gaf Spotify in een interview met Reuters aan dat de muziekstreamingdienst heeft geprofiteerd van de lancering van Apple Music, ook al lijkt de laatstgenoemde in een sneller tempo te groeien dat het Zweedse bedrijf. Ondanks de concurrentie van diensten als die van Apple en Tidal, weet muziekstreamingdienst Spotify nog altijd in rap tempo te groeien. Momenteel beschikt de service over 39 miljoen betalende klanten en dat terwijl de gratis variant nog altijd blijft bestaan. Ook al komt daar binnenkort wellicht verandering in.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.