Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Amazon lanceert tweede generatie Fire TV Stick met Voice Remote

Geschreven door
Geplaatst op29 september 2016, 9:09 CategorieMediaspelers

Amazon heeft deze week een nieuwe versie van de Fire TV Stick aangekondigd. Deze mediaspeler beschikt over een speciale Voice Remote. Het apparaat is nu al te pre-orderen bij het online warenhuis, voor een bedrag van 40 dollar, en zal vanaf 20 oktober geleverd worden.

Dit is de nieuwe Amazon Fire TV Stick met Voice Remote

Het klopt dus: Amazon heeft deze week een nieuwe versie van de Fire TV Stick aangekondigd. Deze nieuwe stick stop je, net als zijn voorgangers, in een hdmi-poort van je televisie. Het apparaat beschikt over een betere processor, snellere draadloze communicatie en een nieuwe afstandsbediening. Die remote beschikt over een microfoon, waar je bijvoorbeeld Amazon Alexa mee kunt raadplegen. Wat niet verandert is de prijs van het apparaat: die ligt namelijk op 40 dollar. Dat is 10 dollar goedkoper dan de vorige TV Stick van het bedrijf.

En even duur als de eerste Amazon Fire TV Stick. Wat de nieuwe TV Stick niet ondersteunt, is 4K. Daarvoor dien je een veel duurdere variant te kopen, de Fire TV van Amazon of het nieuwe speeltje van Roku bijvoorbeeld. Wel beschikt het apparaatje over 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslagruimte, bluetooth 4.1, een hdmi-aansluiting, usb-aansluiting en een optionele ethernetaansluiting. Verder is er de 1,3GHz MediaTek 8127D quadcore-chip, met een Mali-450 MP4-gpu, aanwezig. Het apparaat wordt op 20 oktober gelanceerd.

amazon-fire-tv-stick-voice-remote-2nd-gen-2

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.