Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Amazon Fire TV Stick met speciale afstandsbediening onderweg’

Geschreven door
Geplaatst op26 september 2016, 9:45 CategorieMediaspelers

Mogelijk presenteert Amazon binnenkort een nieuwe versie van de Amazon Fire TV Stick, voorzien van een speciale afstandsbediening. De afstandsbediening beschikt over een betere stembesturing dan de remote die nu wordt geleverd met de Fire TV Stick.

Nieuwe Amazon Fire TV Stick onderweg – gerucht

Er bestaan geruchten over een nieuwe Amazon Fire TV Stick. Wanneer de aankondiging zal plaatsvinden, is helaas niet bekend. Maar het zou wel snel moeten gebeuren, volgens de website AFTVnews. De nieuwe Fire TV Stick zou onder meer beschikken over een afstandsbediening met betere stembediening. Ook wordt er gesproken over ‘enkele, coole, nieuwe features’, voor zowel de mediaspeler als de meegeleverde remote control. Om wat voor functies het precies gaat, is op moment van schrijven helaas niet bekendgemaakt.

De verwachting is dat de nieuwe Amazon Fire TV Stick even duur zal zijn als zijn voorganger, ondanks de verbeterde functies en mogelijkheden. Het wachten is nu op de officiële aankondiging van het online warenhuis. Een klantenservicemedewerker zou hebben aangegeven dat de nieuwe Fire TV Stick al vanaf 28 september in de Verenigde Staten geleverd zal kunnen worden, dus dan moet die aankondiging wel snel volgen. Helaas is op dit moment niet bekend wat we nog meer kunnen verwachten van de populaire mediaspeler.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.