Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox One Anniversary Update nu al uitgebracht

Geschreven door
Geplaatst op1 augustus 2016, 9:35 CategorieGaming

De Anniversary Update voor Xbox One werd vanaf afgelopen weekend al uitgerold naar alle gebruikers van het systeem – een paar dagen te vroeg, dus. Je kunt de update voor het systeem forceren door binnen de instellingen naar Updates te gaan.

Download nu de Anniversary Update voor Xbox One

Microsoft heeft bekendgemaakt dat de Anniversary Update voor Xbox One, nu al te downloaden is. Sterker nog: dat kon dit weekend al. En dat terwijl de releasedatum eigenlijk op 2 augustus lag. Mocht je niet willen wachten totdat de spelcomputer de update automatisch binnenhaalt en installeert, dan kun je de update ook forceren door binnen de instellingen naar de informatie over je console en updates te gaan. Daar kun je op de knop drukken waarmee je kunt checken of er een update is. Is dat het geval, dan kun je die dus downloaden.

Er zijn een hoop dingen veranderd aan het systeem. Je kunt onze vroege hands-on-ervaringen lezen in dit uitgebreide achtergrondartikel, maar sindsdien zijn er wederom kleine dingen veranderd. In de bovenstaande video komen al die veranderingen nog eens langs. Mocht je de update nu nog niet kunnen downloaden, dan is er niets aan de hand. Meestal brengt Microsoft namelijk zo’n update in verschillende fases uit, waardoor sommige gebruikers dus langer moet wachten. Maar dat hij deze week arriveert, is dus zeker.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.