Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Tover je tv om tot een jukebox met de nieuwe app van Deezer

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2016, 16:11 CategorieSmart tv's

Muziekstreamingdienst Deezer lanceert vandaag de tv-app van de dienst. Daardoor moet het voor abonnees gemakkelijker worden naar muziek te luisteren. De vernieuwde app beschikt nu over functies zoals Lyrics, Flow en Mixes, gepersonaliseerde mixen voor elke stemming.

Download de tv-applicatie van Deezer

Muziekstreamingdienst Deezer heeft vandaag de nieuwe applicatie voor smart tv’s gelanceerd. Deze app moet het voor gebruikers nog gemakkelijker maken om thuis naar hun favoriete tracks te luisteren. De software beschikt over functies zoals Lyrics, die een karaoke-waardig jamsessie kan geven, Flow, de meest persoonlijke soundtrack die intuïtief zou moeten weten wat gebruikers willen horen, en Mixes, gepersonaliseerde mixen voor elke stemming. De tv-app is vanaf nu beschikbaar voor alle gebruikers. Premium+ gebruikers hebben toegang tot de volledige app en overige gebruikers van Deezer kunnen gebruik maken van Mix en Flow.

De app voor smart televisies is nu al beschikbaar op de Samsung Android TV en zal binnenkort ook beschikbaar zijn op Bang & Olufsen, LG, Philips en Amazon Fire TV. Naast de bovengenoemde functies, kun je ook naar je eigen muziek via de Deezer-app luisteren. Zowel je persoonlijke muziekbibliotheek, opgeslagen playlists als favoriete artiesten en albums zijn op te zoeken via de applicatie. Met meer dan veertig miljoen songs en veertig duizend podcasts is Deezer één van de meest uitgebreide muziekstreamingdiensten van nu.

De streamingdienst is momenteel wereldwijd beschikbaar als gratis download voor iPhone, iPad, Android- en Windows-toestellen of op het internet.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.