Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Spotify voegt categorie voor gamemuziek en -soundtracks toe

Geschreven door
Geplaatst op12 augustus 2016, 12:21 CategorieGaming

Spotify heeft laten weten dat gameliefhebbers nu meer gamemuziek en -soundtracks kunnen terugvinden op de populaire muziekstreamingdienst. Daarvoor heeft de dienst een speciale categorie in het leven geroepen genaamd Gaming.

Meer gamemuziek op Spotify

Spotify, wereldwijd de grootste muziekstreamingdienst van dit moment, heeft een nieuw categorie toegevoegd aan de muziekstreamingdienst: Gaming. Binnen deze categorie vind je nummers van de meest uiteenlopende games. Ook zijn er complete afspeellijsten te vinden die zijn samengesteld met een bepaald thema, waardoor je zelf niet hoeft te zoeken naar de nummers die je wil horen. Zo heb je met die van Power Gaming, RetroWave, Day[9], Sneaky Zebra en Top Gaming Tracks al enkele stevige voorbeelden te pakken.

Het nieuwe platform helpt je daarnaast bij het creëren van een persoonlijke gaming playlist. Hiermee kun je eenvoudig door alle gaming content op Spotify bladeren, gesorteerd op alfabetische volgorde. In totaal gaat het om honderden gaming tracks, van nostalgische monotone nummers uit de jaren ’80 tot de nieuwste releases. Ben je dus op zoek naar een uptempo nummer om je klaar te stomen voor een gaming marathon of juist je rustig te kunnen concentreren op je nieuwe tactieken? Check dan de nieuwe categorie binnen Spotify.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.