Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony brengt firmware-update 4.0 voor PlayStation 4 uit in bèta

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2016, 18:25 CategorieGaming

Sony heeft laten weten dat de nieuwste firmware-update voor de PS4 nu wordt uitgerold naar bètatesters, die enkele dingen aanpast aan het besturingssysteem. Deze update brengt echter geen grote nieuwe features met zich mee.

Firmware 4.0 voor PS4: nu uit in bèta

Sony heeft laten weten dat bètatesters van de firmware voor PS4 vanaf nu een update mogen verwachten voor hun spelcomputer. In tegenstelling tot de vorige update, die het onder meer mogelijk maakt je content te streamen naar een computer, brengt firmware-update 4.0 geen grote nieuwe features met zich mee. Deze update staat in het teken van tweaks aan de interface, waardoor het besturingssysteem mogelijk meer gaat aanvoelen als een pc. Zo kun je nu onder andere zelf mappen aanmaken op het systeem van de console.

Daardoor hoef je het niet langer te doen met de tools die Sony vooraf heeft ingesteld en kun je dus zelf mappen aanmaken met daarin content naar keuze, zodat je een eigen overzicht kunt maken. Daarnaast is het zo dat het deelmenu nu niet langer het complete scherm overneemt en in een apart raam wordt geopend. Ook kunnen gebruikers zelf kiezen wat ze wel of niet in het snelle menu willen hebben. Nieuwe achtergronden en iconen, evenals de mogelijkheid trophies offline te bekijken, zijn andere toevoegingen aan het systeem.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.