Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sonos komt 30 augustus met grote aankondiging

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2016, 13:40 CategorieLuidsprekers

Op 30 augustus is het zover, dan komt Sonos met een grote aankondiging. Het bedrijf heeft nog niet laten weten wat we precies kunnen verwachten maar door uitspraken die we de afgelopen maanden voorbij hebben zien komen hebben we wel een vermoeden.

Sonos is nog steeds één van de grootste fabrikanten op het goed van draadloze speakers en multiroom audio maar de concurrentie wordt alsmaar heviger. Het bedrijf zoekt dus nieuwe manieren om zich te onderscheiden en onlangs gaf de CEO van Sonos aan dat we vernieuwingen op het gebied van stembediening en streamingdiensten kunnen verwachten.

Deze week kondigt Sonos aan op 30 augustus een presentatie in New York te houden en dus verwachten wij nieuws op één van deze of beide fronten. Mogelijk gaat Sonos niet zelf aan de slag met een spraakassistent want John MacFarlane, de CEO van het bedrijf, heeft al laten weten groot fan van Alexa, de spraakassistent van Amazon, te zijn. De Amerikaanse fabrikant zou dus ook een samenwerking met het tevens Amerikaanse Amazon kunnen aankondigen, wellicht zelfs in de vorm van een Alexa Sonos speaker.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.