Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Onkyo introduceert nieuwe high-res audiospelers

Geschreven door
Geplaatst op24 augustus 2016, 12:59 CategorieMediaspelers

Onkyo introduceert deze week twee nieuwe netwerk mediaspelers; de NS-6130 en NS-6170. Beide modellen beschikken over verschillende streamingmogelijkheden en worden in september op de markt verwacht.

Zowel de NS-6130 als de NS-6170 is compatibel met streamingdiensten, waaronder Tidal, TuneIn en Deezer. Deze drie diensten kunnen met een nieuwe app van Onkyo bediend worden. Daarnaast is het mogelijk audio te streamen middels Google Cast, AirPlay en Spotify.

Eén van de belangrijkste features van de NS-6170 is het DIDRC (Dynamic Intermodulation Distortion Reduction Circuitry) filter. Dit filter moet ruis met een hoge frequentie uit het audiosignaal filteren en zorgt daardoor, volgens Onkyo, voor een realistischere weergave met meer textuur, resonantie en en klankkleur.

De Onkyo NS-6170 heeft gescheiden voedingspaden voor links en rechts, discrete condensatoren voor elk kanaal en twee AKM AK4490 768kHz/32-bit DACs. Ook komt de speler met een DAB+-tuner. De Onkyo NS-6130 komt met een AKM4452 32-bit/768kHz DAC, een symmetrisch circuit voor links en rechts en ‘VLSC digital pulse noise-filtering’. Beide spelers beschikken over dual-band 5GHz/2.4GHz wi-fi en een usb-poort,

De NS-6170 krijgt een prijs van 700 Britse ponden mee, terwijl de NS-6130 450 Britse ponden gaat kosten. Beide spelers moeten in september te koop zijn. Nederlandse prijzen zijn nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.