Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Onaangekondigde Sony PlayStation 4 Slim te zien op foto’

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2016, 9:17 CategorieGaming

Sony zou op dit moment niet aan één, maar aan twee modellen van de Sony PlayStation 4 werken, als we de geruchten mogen geloven. Beide modellen zouden begin september moeten worden aangekondigd en andere delen van de bestaande markt moeten gaan bekoren.

Komt er ook een Sony PlayStation 4 Slim aan?

Op 7 september organiseert Sony een evenement dat in het teken staat van PlayStation. Tot nu toe was de gedachte dat het bedrijf daar de nieuwe PlayStation 4 zou aankondigen, genaamd NEO. Deze console zou iets krachtiger zijn dan zijn voorganger en onder meer beelden in 4K kunnen uitzenden (waar dat mogelijk is). De krant The Wall Street Journal meldt nu echter dat we op 7 september niet één, maar twee modellen van de Sony PlayStation 4 mogen verwachten. De tweede wordt mogelijk de PlayStation 4 Slim.

Dit nieuwe model zal een stuk kleiner zijn dan zijn grotere broer, maar wel dezelfde specificaties met zich meedragen. Dat Sony een tweede model van een bestaande spelcomputer uitbrengt, is niet vreemd. Dat Sony er tegelijkertijd twee zou willen uitbrengen, juist weer wel. De Sony PlayStation 4 Slim zou een lagere prijs krijgen dan de PS4 nu heeft, waardoor je potentieel meer mensen naar het platform kunt krijgen. Ook zijn er al foto’s opgedoken van het apparaat. Maar op geen van de foto’s staat de PS4 Slim daadwerkelijk aan…

sony-playstation-4-slim-3

sony-playstation-4-slim-2  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.