Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe bild7 oled tv verschijnt in video

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2016, 13:33 CategorieOled tv's

Vorige maand kondigde Loewe aan met een eigen oled tv te komen, de bild7. Deze nieuwe tv is de eerste oled tv van het bedrijf, vanzelfsprekend met een paneel van LG. Deze week heeft de Duitse fabrikant al een voorproefje gegeven, tijdens de IFA 2016 preview.

Onze Duitse collega’s van HiFi-Journal hebben een video gemaakt waarin we de Loewe bild7 voorbij zien komen. De tv komt in twee formaten op de markt; een 55-inch en een 65-inch model.

De Loewe Bild 7 beschikt over een oled-paneel van LG en heeft dus een 4K Ultra HD-resolutie. Daarbij is er ondersteuning voor HDR (Dolby Vision en HDR10), is passieve 3D-weergave aanwezig en komt de tv met een 1TB harddisk. Uniek is dat Loewe de tv voorziet van een dunne soundbar, uitgerust met een vermogen van 120 Watt. Daarbij kan de tv 360 graden draaien dankzij een standaard met motor.

De Loewe bild7 moet vanaf september op de markt verschijnen. Het 55-inch model gaat iets minder dan 5.000 euro kosten, terwijl het 65-inch model iets minder dan 7.000 euro kost.

 • Delen:

Reacties

 1. frans callebaut
  26 september, 2016 om 14:45

  hallo,
  u schrijft dat de loewe bild7 3D weergave ondersteunt, maar volgens loewe zelf is dit niet het geval. graag wat meer uitleg aub.
  mvg,

  frans callebaut

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.