Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG Minibeams beamers projecteren films en games op ieder oppervlak

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2016, 19:41 CategorieProjectors

LG lanceert met de Minibeams kleine en lichte projectoren die je gemakkelijk overal mee naartoe neemt en waarmee je op elk oppervlak een film of game kunt projecteren. Met een compact formaat, ingebouwde batterij en draadloze verbindingen is het enige dat je nodig hebt een effen oppervlak om op te projecteren.

LG Minibeam-collectie

De LG PH450U en de PH150G zijn volledig draadloos te gebruiken. De ingebouwde batterij zorgt ervoor dat je urenlang video’s of games af kan spelen. Via Wi-Fi kun je je smartphone, computer of andere apparaten op de beamer aansluiten. De beamers zijn voorzien van ingebouwde speakers, maar kunnen met Bluetooth ook aangesloten worden op een externe speaker of hifi-systeem.

LG PH450U

De PH450U is een Ultra Short-Throw projector. In tegenstelling tot de meeste beamers, kan deze beamer op slechts 33 cm afstand tegen een muur of scherm worden geplaatst en op diezelfde muur het beeld afspelen. Deze beamer kan ook op zijn kant gezet worden, zodat ieder plat, horizontaal oppervlakte kan worden gebruikt om op te projecteren. De batterij belooft een afspeeltijd van 2,5 uur.

De PH450U en de PH150G zijn vanaf medio september beschikbaar in Europa voor adviesprijzen van respectievelijk 649 euro en 349 euro. Deze projectoren worden toegevoegd aan de al bestaande Minibeam line-up van LG. De kleinste modellen LG Minibeams zijn de PV150G en de PH550G: kleine, draadloze projectoren met een ingebouwde batterij en daarom ideaal om mee naar buiten of vrienden te nemen. De PW1500 en PW1000 zijn twee krachtigere apparaten met hogere resolutie die ook via Bluetooth en Wi-Fi kunnen worden gebruikt, maar die geen ingebouwde batterij hebben.

LG PH150G

De PF1500G komt met een full hd-resolutie en is uitgerust met LG Smart TV-functionaliteit, zodat je de projector niet hoeft aan te sluiten op een computer of ander apparaat om Netflix te streamen en YouTube video’s te bekijken. De PF1000U biedt dezelfde functionaliteit is daarnaast op slechts 11 centimeter van de muur te plaatsen.


€ 224,96

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.