Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG lanceert nieuwe serie draagbare bluetooth-speakers

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2016, 16:22 CategorieLuidsprekers

LG heeft vandaag drie nieuwe bluetooth-speakers aangekondigd. De Koreaanse fabrikant komt met de PH2, PH3 en PH4. De speakers vallen met name op door hun design en draagbaarheid.

De PH3 is het meest opvallende model van de drie. Deze speaker heeft een vermogen van drie watt en komt met een led-lamp aan de bovenzijde. De led’s kunnen in verschillende modi geplaatst worden om een bepaalde sfeer te creëren. De 360 graden speaker moet zorgen voor een geluid waar iedereen van kan genieten. De accuduur van de speaker bedraagt tien uur.

Het kleinere model is de PH2, voorzien van een vermogen van 2,5 Watt en een accuduur van ongeveer zes uur. De grootste speaker van de drie is de PH4, voorzien van een waterdichte behuizing en een vermogen van zestien Watt. Alledrie de modellen komen met bluetooth voor het draadloos streamen van muziek en een aux-poort om een mediaspeler op aan te sluiten.

De adviesprijzen zijn nog niet bekendgemaakt maar waarschijnlijk krijgen we volgende week, tijdens IFA 2016, meer te horen van LG.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.